Taxicentrale Boxtel

Taxi Boxtel

Taxi Boxtel is 24 uur per dag bereikbaar en op de weg. Taxicentrale voor al uw taxivervoer met een taxi of een taxibusje. Particulier en zakelijk taxi voordelig, veilig personenvervoer in Boxtel en Liempde.

Taxi Boxtel is met zijn jaren lange ervaring elke dag op de weg klaar om u in de regio of daar buiten comfortabel en veilig naar u bestemming te vervoeren. Zonder onvoorziene omstandigheden staat uw vervoer binnen 15 minuten bij u voor de deur.

Wij zijn gespecialiseerd in Straat taxiAirport serviceZakelijk vervoer en Groepsvervoer.

Wij maken gebruik van luxe taxi s en luxe taxibusjes. Al onze chauffeurs zijn goed opgeleid, spreken ABN en vreemde talen om u of uw gasten een goede service te verlenen.

Taxibedrijf Boxtel kan u voordelig in de regio Boxtel vervoeren ook voor ritten over langere afstanden is het mogelijk interessante prijs afspraken te maken. Bel ons centrale telefoon nr: (073) 611 23 23 voor informatie of voor een reservering, wij staan u graag te woord.

Wij als Taxicentrale hebben ook verschillende betaal mogelijkheden Contant, Pin, Creditcard en op rekening.

Bent u het ook zo moe om steeds maar te moeten afwachten of uw taxi wel volgens afspraak verschijnt? Of u dan wel een schone en representatieve taxi krijgt?

Ons doel is uw tevredenheid!

Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *