Taxi Liempde

Taxi Liempde is 24 uur per dag bereikbaar en op de weg. Taxicentrale voor al uw taxivervoer met een taxi of een taxibusje. Particulier en zakelijk taxi voordelig, veilig personenvervoer in Liempde en wijde omgeving.

Taxicentrale Liempde is met zijn jaren lange ervaring elke dag op de weg klaar om u in de regio of daar buiten comfortabel en veilig naar u bestemming te vervoeren. Zonder onvoorziene omstandigheden staat uw vervoer binnen 15 minuten bij u voor de deur.

Wij maken gebruik van luxe taxi s en luxe taxibusjes. Al onze chauffeurs zijn goed opgeleid, spreken ABN en vreemde talen om u of uw gasten een goede service te verlenen.

Onze Taxibedrijf kan u voordelig in de regio Liempde vervoeren ook voor ritten over langere afstanden is het mogelijk interessante prijs afspraken te maken. Bel ons centrale telefoon nr: (073) 611 23 23 voor informatie of voor een reservering, wij staan u graag te woord.

Bent u het ook zo moe om steeds maar te moeten afwachten of uw taxi wel volgens afspraak verschijnt? Of u dan wel een schone en representatieve taxi krijgt?

Ons doel is uw tevredenheid!Reserveren op Telefoon nr: (073) 611 23 23

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *